City of Dance 2022

Afgelopen weekend waren we als fotograaf aanwezig bij de 20e editie van City of Dance. De zon scheen fel, de kaartjes waren bijna uitverkocht en alle artiesten waren er klaar voor om er een prachtige editie van te maken. Het zijn zware dagen met elke dag meer dan 20.000 stappen op de teller, maar ze zijn het allemaal waard na het zien van het resultaat. Onderstaand vind je een selectie van de beelden, benieuwd naar het volledige album?

Bekijk alle foto’s

Fotografie voor jouw evenement?

Ben je opzoek naar één of twee fotografen of videografen om jouw evenement vast te leggen? Wij helpen je bij SeaShot graag met het vastleggen van jouw evenement. Een concert, netwerk evenement, feest of ander evenement maakt voor ons niet uit. We zorgen ervoor dat het evenement van A tot Z wordt vastgelegd zodat deze voor eeuwig bewaard blijft. We leveren alle beelden zo op zodat je deze direct kan gebruiken voor social post of website. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Bekijk ook één van onze andere opdrachten!

Het is belangrijk dat jouw evenement wordt vastgelegd. Je kunt o.a. het beeld materiaal weer gebruiken ter promotie voor de volgende editie!