Over SeaShot

De combinatie van het fotograferen en het samen creatief bezig zijn was voor ons doorslaggevend om SeaShot op te richten. Binnen SeaShot richten wij ons namelijk niet alleen op de fotoshoots, maar ook op het afleveren van afdrukken, waardoor dit de perfecte combinatie is om als cadeau te geven aan jezelf of aan anderen!

Omdat wij in Middelburg wonen, fotograferen we voornamelijk in Zeeland. De naam SeaShot is dan ook ontstaan vanuit het idee van het bedrijf, omdat het gevestigd is in Zeeland en het betrekking heeft op de werkzaamheden.

Denice

Mijn naam is Denice, ik ben 22 jaar jong en fulltime fotograaf.

Op negenjarige leeftijd begon mijn interesse voor de fotografie. Als klein meisje liep ik altijd rond met de camera van mijn opa. Dat mijn hobby uiteindelijk zou uitgroeien als mijn fulltime baan, had ik nooit kunnen bedenken. Doordeweeks fotografeer ik woningen als vastgoedfotograaf en in de weekenden fotografeer ik het liefst portretten. Daarbij ben ik samen met Kenneth ook te boeken voor jullie bruiloft!

En, niet alleen het fotograferen zelf vind ik erg interessant, maar ook alles dat erbij komt kijken. Het plannen, het uitzoeken van locaties en zelfs het administratieve werk. Zo sta ik altijd vooraan als er iets geregeld moet worden, vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn en wil ik altijd met het beste cadeau aankomen op verjaardagen. De perfecte combinatie voor een eigen fotografiebedrijf!

Favoriete foto’s van Denice

Kenneth

Hoi, ik ben Kenneth! Sinds 2017 ben ik met mijn camera in de hand te vinden. Naast mijn hobby’s voetballen, gamen, koken en een baan als webdeveloper, fotografeer ik graag. Naast het fotograferen ben ik sinds kort ook bezig met het vastleggen van video. Dit geeft een extra dimensie aan het maken van herinneringen.

Binnen SeaShot kun je mij als onderdeel van je bruiloft boeken samen met mijn vriendin Denice. Bij SeaShot bieden we namelijk een unieke mogelijkheid om jouw bruiloft door twee fotografen vast te laten leggen. Voor nu bieden we dit alleen als twee fotografen aan, maar in de toekomst ben ik wellicht als videograaf aanwezig.

Favoriete foto’s van Kenneth