Niek & Arienne

Back to the wedding! Niek & Arienne waren eerder al getrouwd in 2018. Na hun prachtige dag in 2018 had Arienne de wens om haar trouwjurk nog eens aan te mogen. Om de dag ‘na te bootsen’ werd in de ochtend het haar en make-up verzorgt en werd Niek in zijn pak gehesen om het ‘gevoel’ weer even terug te halen.

Samen met de oldtimer van Niek & Arienne zijn we naar Fort Rammekens gereden om hier mooie foto’s te schieten aan het strand en het fort. Onderstaand een selectie met foto’s van de fotoshoot.

Willen jullie dit ook?

Zijn jullie ook nog in staat om fatsoenlijk in jullie pak of trouwjurk te passen? We gaan graag met jullie op pad langs in Zeeland om dit mooie moment van jullie nog eens vast te leggen. Vragen? Jullie mogen altijd contact met ons opnemen. 

Binnenkort trouwen in Zeeland?

Gaan jullie binnenkort trouwen in Zeeland? Bij SeaShot hebben we ieder jaar 10 plekken vrij voor het vastleggen van jullie prachtige dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze pagina ‘Trouwen in Zeeland’ of neem vrijblijvend contact met ons op.

Niek & Arienne

Bruiloft fotografie

Wij hebben prachtige foto’s ontvangen door een superteam van fotografen. Wat was het een geweldig leuke gezellige dag, en dat zie je zeker terug in de resultaten.