Vorige
Volgende

Trouwen in Zeeland

Zeeland, de plek waar je in Nederland kunt trouwen op het strand! Het aanbod trouwlocaties in Zeeland is enorm toegenomen sinds het niet meer verplicht is om op het stadhuis te trouwen. Er is een enorme keuze aan strandpaviljoens of restaurants aan het water. Maar je kunt niet alleen trouwen op het strand of aan de zee, want je kunt namelijk ook trouwen in een slot of zelfs in een echt kasteel!

En als je dan eenmaal die mooie locatie in Zeeland hebt gevonden om de ceremonie en/of het feest te houden, kun je opzoek naar de locatie voor de fotoshoot. Want wat is er leuker dan terugkijken naar foto’s die op een prachtige locatie gemaakt zijn?

Het belangrijkste om rekening mee te houden bij het uitkiezen van een locatie voor de fotoshoot van jouw bruiloft is natuurlijk het seizoen. In de zomer is het namelijk prachtig om foto’s te maken op het strand, maar in de winter (als er misschien zelfs al sneeuw ligt) is dit niet zo’n heel fijn idee. Het bos is een voorbeeld van een prachtig idee voor in de herfst, maar in de zomer is dit al snel minder mooi dan andere locaties.

Als je dan eindelijk die prachtige locatie hebt gevonden waar jij jouw trouwreportage wil laten maken, is het tijd om te gaan kijken naar een fotograaf. Hierbij is het erg belangrijk om te bedenken voor hoeveel uur jij de fotograaf op jouw bruiloft wilt hebben en wat je hier maximaal aan wilt uitgeven. Ben je benieuwd naar het aanbod van SeaShot? Kijk dan op de pagina bruiloftsfotografie!