Trouwfotograaf in Middelburg

Ben je opzoek naar een geschikte trouwfotograaf in Middelburg? Wij als ‘SeaShot’ vinden het belangrijk dat je een mooie herinnering hebt aan jullie trouwdag in Middelburg. We leggen dit het liefst in ‘documentaire’ vorm vast zodat je niet heel de dag staat te poseren. Juist de plaatjes die het verhaal doen herbeleven en de plaatjes die de reactie geven ‘Oh! Wat leuk, dat heb ik helemaal niet gezien!?’ zijn voor ons goud waard.

Een klik is voor ons erg belangrijk met onze trouwfotograaf in Middelburg

Niet iedereen houdt er van om de hele dag in de spotlights te staan, zeker niet als je je al niet op gemak voelt met de trouwfotograaf in Middelburg. Bij SeaShot vinden we het belangrijk vooraf een band te creëren voordat we jouw bruiloft in Middelburg komen fotograferen. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek bij jullie thuis om jullie beter te leren kennen en wensen door te spreken. Daarnaast is het ook mogelijk om een tweede afspraak in te plannen om eens een kijkje te nemen op jullie trouwlocatie in Middelburg of shoot locaties te scouten in Middelburg.

Wat kost een trouwfotograaf in Middelburg?

Bij SeaShot hebben we verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Zit er geen geschikt pakket voor jouw bruiloft bij in Middelburg? Geen probleem, we denken graag mee om een geschikt pakket samen te stellen voor jouw bruiloft in Middelburg.

Favoriet: Pakket Brons trouwen in Middelburg

  • Tot 6 uur trouwfotografie in Middelburg
  • Niet één maar twee fotografen
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Min. 100 foto’s in twee stijlen bewerkt
  • Een persoonlijke online galerij en USB stick met jullie foto’s
  • Fotoalbum (20×15 cm)
  • Geen reiskosten binnen Zeeland

Geen passend pakket voor jullie? We gaan graag met jullie in gesprek tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bekijken de mogelijkheden.

Review

Niek & Arienne

Bruiloft fotografie

Wij hebben prachtige foto’s ontvangen door een superteam van fotografen. Wat was het een geweldig leuke gezellige dag, en dat zie je zeker terug in de resultaten.